7/11/2011

Peter Pan projecte

S’ha preparat i representat un musical on s’inclouen les arts escèniques (música, dansa i teatre): l’obra de Peter Pan (de l’escriptor escocès James Matthew Barrie).
Els alumnes de cada centre (Institut Torre roja, Centre Ocupacional CAVIGA i escola Miquel Martí i Pol) han preparat i s’han après els diàlegs dels personatges que representaven, han memoritzat i cantat les lletres de les cançons i les partitures dels instruments que havien de tocar (juntament amb l’ajut dels mestres implicats).
A més; alumnes i professores de l’Institut Torre Roja, alumnes de CAVIGA i pares i mares de l’escola Miquel Martí i Pol s’han encarregat d’elaborar els decorats i el vestuari.
Els assajos per escenes s’han organitzat en aules de l’Institut, mentre els assajos generals s’han desenvolupat al gimnàs de l’escola. Les professores de Música han estat sempre presents en aquests actes.
El dijous 2 de juny (dia abans de l’estrena) es va realitzar un assaig general a les instal•lacions de l’Atrium de Viladecans. No obstant, es va veure la necessitat de realitzar un altre assaig aquella mateixa tarda, que va suposar la reorganització improvisada d’ambdós centres.
I, finalment, el divendres 3 de juny es va representar el Musical en dos sessions matinals davant alumnes d’escoles de Viladecans i Sant Climent, famílies de l’alumnat participant i autoritats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario