7/23/2010

La coral Torre Roja

La coral de l’Institut Torre Roja és una activitat extraescolar , amb la intenció d’estimular als alumnes el gust per la música i en aquest cas l’educació de la veu.
Aquest curs 2009/10 han participat un total de 36 nens/es de l’ESO i batxillerat i 4 professores del mateix centre. Entre aquests alumnes, quatre d’ells/es ens acompanyen amb instruments com les guitarres, el baix i el piano.
Hem fet vàries actuacions.
El repertori de cançons és variat: cançó catalana, obres corals i cançons proposades pels mateixos alumnes que fan referència a l’actualitat de la música pop. Aquest curs també participen en el musical Mamma Mia preparat al mateix centre i des del Departament de música.

Assagem tres dies per setmana, dilluns, dimecres i divendres, fora de l’horari de classes, i el lloc és l’aula de música.

La nostra coral va uniformada amb un polo blanc que porta una franja de color vermell. La dotació de samarretes va ser a càrrec de l’AMPA del nostre Institut, i aquesta dotació s’ha anat ampliant pel propi AMPA. Cada curs ens veiem amb la necessitat d’anar renovant o afegint alguna samarreta més.

Estem disposats a col·laborar fent alguns concerts a casals d’avis de Viladecans i altres entitats. El curs passat així ho vam fer: La coral va cantar a les llars d’infants de La Ginesta i les Marines, al CEIP Martí i Pol, a la residència Centre Sanitari Federica Montseny i al CEIP Doctor Trueta. També participem en la Trobada de corals de secundària en representació a la ciutat de Viladecans.

Considerem que aquest és un projecte que a més d’incloure aspectes educatius de caràcter curricular inclou altres factors pedagògics i enriquidors ja que hi col·laboren joves de característiques i edats diferents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario