7/22/2010

Mamma Mia!

Descripció

La intenció és preparar i representar un musical que integri les arts escèniques (música, dansa i teatre). A més, també elaborarem els decorats, els vestuari, les coreografies…
Es tracta del musical Mamma Mia. Participaran en la representació els alumnes de l’Institut Torre Roja que voluntàriament van a representar els diferents personatges. Aquests alumnes són de primer a tercer d’ESO. També participen la coral del centre, els alumnes de quart que seran els encarregats de tocar algunes de les seves músiques en directe, els alumnes de l’aula oberta estan fent el decorat i els alumnes de primer preparen les coreografies.
Els assajos amb els alumnes es fan a les instal·lacions de l’Institut. A més, aquests també assagen fora del seu horari escolar, fet que hem de valorar positivament.
Tot i que les professores que s’encarreguen de la coordinació general són les dues professores de música, també hi col·laboren la resta de professors/es del centre, tant en el muntatge del musical com cedint alguna classe per als assajos. Per a l’elaboració del vestuari col·laboren algunes mares (igual que el curs passat).
Faria falta fer dos assajos generals a l’Àtrium els dies 4 i 5 de maig. L’espectacle s’estrenaria el dia 6 de maig. La intenció és fer dues sessions. La primera serà per alumnes d’altres centres de Viladecans i als usuaris del centre ocupacional CAVIGA (que ja van assistir el curs passat). La segona sessió es convidarà a les famílies i als alumnes del nostre propi centre i a totes les persones que ens han donat suport i ens han donat la possibilitat de fer possible aquest projecte.
Considerem que aquest és un projecte que a més d’incloure aspectes educatius de caràcter curricular inclou altres factors pedagògics i enriquidors ja que hi col·laboren persones de característiques i edats ben diferents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario