7/22/2010

El Petit Príncep

Descripció
Representar un musical que integri les arts escèniques (música, dansa i teatre). A més, també elaborarem els decorats, els vestuari…
Aquest musical està basat en la cantata El petit príncep (basada en l’obra de d'Antoine de Saint-Exupéry). Participaran en la representació els alumnes de 1r de Primària de l’escola Miquel Martí i Pol i alumnes de l’IES Torre Roja que seran escollits mitjançant un càsting per a representar els diferents personatges. A l’IES Torre Roja també demanaran voluntaris per a tocar la música en directe. A més, ambdós centres crearan una coral d’alumnes per a alguns moments de l’obra.
Els assajos dels alumnes del CEIP Miquel Martí i Pol es fan en les hores de Música. Els assajos conjunts amb els alumnes de l’IES es fan a les instal·lacions de l’IES. A més, els alumnes de l’IES Torre Roja assagen fora del seu horari escolar, fet que hem de valorar positivament.
Tot i que les mestres que s’encarreguen de coordinació general són les dues mestres de música, també hi col·laboren la resta de mestres d’ambdós centres cedint alguna sessió per als assajos i treballant algun aspecte del Musical com poden ser decorats, assajos de cançons…
Per a l’elaboració del vestuari demanarem col·laboració a alguna mare (igual que el curs passat) i, a més, cedirem espais de l’escola per tal de confeccionar aquest vestuari. El vestuari dels alumnes de l’IES l’elaboraran ells mateixos. La roba els hi donarem tallada. Només caldrà cosir-los i adaptar-los a cada alumne/a. Les robes les comprarem conjuntament les dues escoles.
Farem dos assajos generals a l’Àtrium els dies 5 i 6 de maig. L’espectacle s’estrenarà el dia 7 de maig. La intenció és fer dues sessions. La primera serà per als alumnes d’ambdós centres. A la segona sessió es convidarà a les famílies, als alumnes de primer de les altres escoles de Viladecans, als usuaris del centre ocupacional CAVIGA (que ja van assistir el curs passat) i a totes les persones que ens han donat suport i ens han donat la possibilitat de fer possible aquest projecte.
Considerem que aquest és un projecte que a més d’incloure aspectes educatius de caràcter curricular inclou altres factors pedagògics i enriquidors ja que hi col·laboren persones de característiques i edats ben diferents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario